The Bureau: XCOM Declassified

Julkaisuvuosi: 2013

Kehittäjä: 2K Marin

Julkaisija: 2K Games

Genre: Toiminta

Alustat: Kotikonsolit, Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3, Tietokoneet, Microsoft Windows

Pelaajamäärä: 1 Samalla koneella

Arvosana: 7 arvostelun keskiarvo 6.3
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
IGN Suomi 20.8.2013 7.8
Gamereactor Suomi
Kun avaruuden pirut uhkaavat planeettaa, on aika soittaa paikalle The Bureaun miehet staileissa puvuissaan.
20.8.2013 7
Pelaajalehti
Pelillä on ymmärrettävästi paha identiteettikriisi: se on liian perinteinen räiskintä vedotakseen XCOM-strategioiden faneihin, mutta ryhmäelementillään liian monimutkainen tarjotakseen räiskintäfaneille riittävän suoraviivaista toimintaa. Kokonaisuus toimii, muttei niin hyvin kuin pitäisi. Joka tapauksessa räiskinnästä kiinnostuneille XCOM-faneille peli on mielenkiintoinen kokemus. Sen avulla ymmärtää, kuinka pulassa on saadessaan vastaansa mutonin, kun omilla agenteilla on käsissään vain pistoolit ja pikakiväärit.
1.9.2013 7
Livegamers
Bureaun perusidea on toimiva, ja sen tarina pitää mukavasti otteessaan koko 12-tuntisen kampanjan ajan. Taistelut kaikessa puuduttavuudessaan jaksavat silti haastaa pelaajaa heittämällä erilaisia vihollisyhdistelmiä ja tarjoamalla tasaisesti uusia kykyjä, jotka tuovat variaatioita muuten samanlaiseen etenemiseen. Uudelleenpeluuarvoa pelistä ei saa irti kirveelläkään moninpelin loistaessa poissaolollaan ja tasokaton osuessa jo ennen maaliviivaa. Ongelmista huolimatta peli viihdytti niin kauan kun sitä kesti, eikä lopputekstien rullatessa ollut tunnetta, että pelin pariin pitäisi palata keskener...
3.10.2013 7
KonsoliFIN
Pitkään hiljaiseloa viettänyt strategiasarja XCOM herätettiin viime vuonna henkiin jopa yllättävän hyvällä menestyksellä. Sopivasti nykyaikaistetusta naksuttelusta pitivät niin kriitikot kuin fanitkin. Vuoropohjaisia juuriaan kunnioittavan XCOM: Enemy Unknownin vanavedessä markkinoille tuodaan nyt toiminnallisempi The Bureau: XCOM Declassified, jossa pelaaja passitetaan suoraan aseenvarteen. Lähdemateriaalia ei kuitenkaan täysin unohdeta, sillä muukalaisten tähtäilyn kylkeen pultataan kevyitä taktisia elementtejä.
1.9.2013 6 (3 / 5)
V2.fi
XCOM-maailmasta ja sen syntymästä kertova toimintaräiskintä, joka kaavamaisuudellaan ja typerällä juonellaan jättää monen pelaajan kylmäksi. Hyvin toteutetusta toiminnasta voi kuitenkin joku räiskinnän ystävä nauttia.
6 (3 / 5)
Game Reality Suomi
Gears Of XCOM.
9.9.2013 3 (1.5 / 5)
Muropaketti.com Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu
respawn.fi Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield

19.5.2021: Resident Evil Village