Fallout: New Vegas

Julkaisuvuosi: 2010

Kehittäjä: Obsidian Entertainment

Julkaisija: Bethesda Softworks

Genre: Roolipeli

Alustat: PC, PS3, Xbox 360

Arvosana: 5 arvostelun keskiarvo 8.3
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
Pelaajalehti
Hardcore-tila tuo kokonaisuudelle lopullisen silauksen ja kaikille alkuperäisten pelien ystäville se on pakollinen. Sen myötä pelaaja joutuu myös taistelemaan itse maailmaa vastaan, sillä kaiken muun lisäksi on pidettävä huolta syömisestä, juomisesta ja nukkumisesta. Lisäksi mahdollisuudet näpertää aseiden, ammusten ja elintarvikkeiden sekä huumeiden kanssa pistää pelaajan keräilemään lähes kaikkea, mitä ei ole naulattu kiinni, oli sitten kyse kasveista, eläinten lihasta tai kaikenlaisesta romusta. Ja kaikkea ei tietenkään voi tai jaksa kantaa…
1.11.2010 9
Livegamers
Kokonaisuutena Fallout: New Vegas on kuitenkin varsin mukaansatempaava roolipeli, jota tosin vaivaavat osittain samat ongelmat kuin kolmososaakin, eikä järin suuria uudistuksia ole aiemman pelin läpikolunneille tarjolla. Pienistä ongelmistaan huolimatta on kyseessä kuitenkin ehdottomasti loppuvuoden kovin roolipeli, joka tarjoaa pelisarjan ystäville lisää tuttua, mutta viihdyttävää pelattavaa.
5.11.2010 8.5
Gamereactor Suomi
Ympyrä sulkeutuu, kun Obsidian palaa Falloutin koruttomille joutomaille. Onko kädenjälki vielä sarjan alkuperäisten osien tasolla?
19.10.2010 8
KonsoliFIN
Kaikkihan me tiedämme sen tunteen, kun aamulla herätessä olo on kuin päähän ammutulla ja muistikin on jotain, mitä muut harrastavat. Tähän sunnuntaiaamun olotilaan pääsee tutustumaan Kuriiri, Fallout New Vegasin vastentahtoinen sankari. Kuriiri haluaa tietysti selvittää, kenelle hänen päästään löytynyt luoti kuului, ja mikä hänen kuljettamassaan paketissa oli niin arvokasta. Vastausten metsästäminen johtaa löytöretkelle halki Mojaven autiomaan, määränpäänä aavikon keskellä hohtava jalokivi, New Vegas.
9.12.2010 8 (4 / 5)
V2.fi
Erinomaista Fallout 3:a on lähdetty kehittämään entistä vapaampaan ja kunnianhimoisempaan suuntaan, mutta töihin laitettiin tunarointiin taipuvainen tiimi.
8 (4 / 5)
Muropaketti.com Ei arvosteltu
IGN Suomi Ei arvosteltu
Game Reality Suomi Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu
respawn.fi Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield

19.5.2021: Resident Evil Village