DMC Devil May Cry

Julkaisuvuosi: 2013

Kehittäjä: Ninja Theory

Julkaisija: Capcom

Genre: Toiminta

Alustat: Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3, Microsoft Windows

Pelaajamäärä: 1 Samalla koneella

Arvosana: 6 arvostelun keskiarvo 7.6
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
Game Reality Suomi
Paholaisen itkettäjän uusi sukupolvi.
8.2.2013 9 (4.5 / 5)
KonsoliFIN
Kevyitä kauhuelementtejä tyylikkäisiin toimintakohtauksiin yhdistelevä Devil May Cry -sarja nautti suurta suosiota etenkin PlayStation 2:n kulta-aikoihin, eikä nykyiselle konsolisukupolvelle vuonna 2008 julkaistu neljäs osa jäänyt ainakaan laadullisesti edeltäjistään. Muutoksen tuulet puhaltavat kuitenkin pelialalla, ja monien muiden japanilaisstudioiden tapaan Capcom ulkoisti yhden menestyneimmistä nimikkeistään länsimaisiin käsiin.
8.2.2013 8 (4 / 5)
Livegamers
Peli on ihan ok. Ei mitään huikean uutta, mutta lajinsa valio ehdottomasti. Tämän kyllä kehtaisi rontata vanhempien eteen, jos koulun discoon oltaisiin menossa. Mukava kuunnella, mukava katsella. Käyttäytyy odotetusti ja tottelee pelimiehen kontrollia. Pelisarjan fanit eivät varmaankaan pety, ja uusien tuttavuuksien on helppo päästä mukaan. Jos haluaa räpsiä demoneita kynsille, on Dantella paljon tarjottavaa. Itku ei ole lähelläkään.
15.1.2013 7.6
Gamereactor Suomi
Toimintapelisarjan uusimmasta viipaleesta ei vastaa Capcom itse, vaan kehitys on sysätty brittiläiselle Ninja Theorylle. Lopputuloksena syntyy länsimainen Devil May Cry, joka on parempi kuin ensimmäiset kuvat antoivat odottaa, mutta klassikoksi pelistä tuskin on.
14.1.2013 7
Pelaajalehti
DmC on ristiriitainen kokemus. Siinä on paljon hyvää, ja loppujen lopuksi sarjan rakenteeseen kohdistuneet olennaiset uudistukset eivät ole sieltä huonoimmasta päästä. Jo nelososa osoitti, että uudistukselle on tarvetta, eikä uutta suuntaa voi pitää täysin katastrofaalisena. Suuremmat ongelmat liittyvät lepsuun vaikeustasoon ja erityisesti pomotaisteluiden munattomuuteen. Lisäksi erilaisia tasoloikkaosioita välillä ylikorostetaan, ja tämä ei mielestäni sovi sarjan luonteelle. Tästäkin huolimatta kyseessä on viihdyttävä ja hyvältä kuulostava lajityyppinsä peli, muttei millään tasolla tajuntaa ...
1.2.2013 7
V2.fi
Fanit voivat itkeä, minä en. DmC on viihdyttävä ja tyylikäs, vaikkakin hieman tasapaksu.
7 (3.5 / 5)
Muropaketti.com Ei arvosteltu
IGN Suomi Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu
respawn.fi Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield

19.5.2021: Resident Evil Village