Demon's Souls

Julkaisuvuosi: 2010

Kehittäjä: From Software

Julkaisija: Namco Bandai

Genre: Toiminta, Roolipeli

Pelaajamäärä: 1

Alustat: PS3

Arvosana: 4 arvostelun keskiarvo 9.0
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
V2.fi
Parempi kuin koskaan ennen. A-luokan tekninen toteutus antaa hyvän pelisuunnittelun liitää kotkan lailla. Tuloksena on mestariteos.
10 (5 / 5)
Gamereactor Suomi
Pienistä puutteista huolimatta Demon's Souls on silkkaa mannaa haastetta ja hyvää pelattavuutta hakeville. Harvoin missään pelissä pelkää näin aidosti henkensä puolesta.
17.6.2010 9
Pelaajalehti
Monet pelin pelaajat ovat todenneet, että Demon’s Souls aukeaa kunnolla vasta ensimmäisen läpipeluukerran jälkeen, ja he ovat siinä oikeassa. Ensimmäinen pelikerta on kaikin tavoin opettelua tulevia pelikertoja varten. Demon’s Souls on kieltämättä vain harvojen herkkua, mutta niinhän ne kulttiklassikot aina ovat.
1.7.2010 9
KonsoliFIN
Jokainen mitä tahansa Souls-peliä pelannut tietää idean: kun kuolet, aloitat kentän alusta. Muistan edelleen ensimmäisen kokemukseni Demon's Soulsin parissa. Lueskelin tästä erilaisesta ja tuskastuttavan vaikeasta toimintaropesta KonsoliFINin foorumilta ja innostuin. Peliä ei siihen aikaan oltu julkaistu Euroopassa, joten päädyin täysin vasten luonnettani tilaamaan aasialaisen version, joka onneksi oli englannin kielellä varustettu. Tuskastelin tutoriaalin vaivoin läpi ja kuolin ja kuolin ja kuolin. Nakkasin levyn hyllyyn pölyttymään pettyneenä. Vasta kuukausien jälkeen rohkaistuin antamaan se...
2.12.2020 8 (4 / 5)
Muropaketti.com Ei arvosteltu
IGN Suomi Ei arvosteltu
Game Reality Suomi Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu
Livegamers Ei arvosteltu
respawn.fi Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield

19.5.2021: Resident Evil Village