Battlefield: Bad Company 2

Julkaisuvuosi: 2010

Kehittäjä: DICE

Julkaisija: EA

Genre: Toiminta

Pelaajamäärä: 1

Alustat: PC, PS3, Xbox 360, iOS

Arvosana: 6 arvostelun keskiarvo 8.3
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
Livegamers
Battlefield: Bad Company 2 on erinomainen peli, jota kenenkään ei tulisi sivuuttaa kokeilematta ensin.
9.8.2010 9
V2.fi
Vahvasti Modern Warfare 2:ta muistuttava sotapeli, joka yltää kilpailijansa tasolle ja vie monilla osa-alueilla voiton loistavasta vastustajastaan.
9 (4.5 / 5)
Gamereactor Suomi
Bad Company 2 ansaitsee suitsutusta sekä hyvin tehdystä yksinpelistä että ennen kaikkea erinomaisesti toteutetusta ja tasapainotetusta moninpelistä.
4.3.2010 8
Game Reality Suomi
Battlefield - Bad Company 2 tuo ruudulle jälleen kerran uuden, kunnon yksinpelilläkin varustetun Battlefield-rymistelyn. Alkuperäisen Bad Company -pelin tapaan yksinpeli on keskinkertainen ja lyhyt, moninpelipuoli varsin hyvin kunnossa, joskin moninpelikarttoja on turhan vähän. Tätä ei yksinpelin vuoksi välttämättä kannata hankkia, mutta moninpeli tarjoaa hupia ja vastinettar rahoille senkin edestä.
25.3.2010 8 (4 / 5)
KonsoliFIN
Nelimiehinen B-kompania kunnostautui pari vuotta sitten julkaistussa ensimmäisessä Bad Company -pelissä. Tuolloin sankarit kaahailivat tarinan päätteeksi omille teilleen luvatta lainatulla armeijan kuorma-autolla, mutta isänmaan ja omenapiirakan kutsu kävi liian voimakkaaksi. Tappavan aseen kersantti Murtaugh'ta muistuttava kersantti Redford on edelleen yhden sotaretken päässä eläkepäivistä. Päähenkilö, sotamies Marlowe, puolestaan on jo onnistunut luomaan itselleen roolin sekopäisessä seurakunnassa. Tai ainakaan häntä ei enää tituleerata "uudeksi kaveriksi". Sweetwaterin ja Haggardin keskinäi...
7.4.2010 8 (4 / 5)
Pelaajalehti
Kokonaisuutena Bad Company 2:n moninpeli asettuu mukavasti tasapainoon MAGin realistisemman ja Modern Warfare 2:n arcademaisemman toiminnan välimaastoon. Yksinpeli tuntuu kuitenkin hienoiselta pettymykseltä railakkaan ykkösosan jäljiltä. Onneksi moninpelipuoli on kuitenkin edelleen täyttä rautaa ja tarjoilee kampanjan noin kahdeksan tunnin keston lisäksi tuntikaupalla loistavaa ja koukuttavaa toimintaa. Pelkän yksinpelin takia ei Bad Company 2:ta kannata hommata, mutta moninpelaajat eivät tule pettymään peliin.
1.3.2010 8
Muropaketti.com Ei arvosteltu
IGN Suomi Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu
respawn.fi Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield

19.5.2021: Resident Evil Village