Batman: Arkham Origins

Julkaisuvuosi: 2013

Kehittäjä: Warner Bros. Games Montréal

Julkaisija: Warner Bros. Interactive Entertainment

Genre: Toiminta

Pelaajamäärä: 1

Alustat: Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3, Nintendo Wii U, Microsoft Windows

Arvosana: 8 arvostelun keskiarvo 8.0
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
respawn.fi 9
Livegamers
Batman: Arkham Origins on tukeva paketti taattua Batman-meininkiä, mutta jokin ainesosa on jäänyt reseptistä työpöydälle. WB Montreal hyppäsi valtaviin saappaisiin, joiden täyttäminen saattoi jopa olla mahdotonta. Työjälki on edelleen laadukasta, mutta viimeinen ponnistus ja mielikuvituksellisuus jäävät puuttumaan. Moninpeli on uusi ja raikas idea, mutta toteutus olisi voinut olla parempikin. Kokonaisuutena kyseessä on rahanarvoinen paketti toimintaseikkailua, joka kannattaa napata hyllyyn. Pienet yksityiskohdat laskevat arvosanaa hieman, mutta yleistunnelma on yhä keskiarvon yläpuolella.
20.11.2013 8.3
Gamereactor Suomi
Batman on edelleen voimissaan, vaikka uudistusten puute ja hitaasti alkava tarina kalvavatkin. Lue Markus Hirsilän arvio Batman-prologista.
25.10.2013 8
KonsoliFIN
Erinomaisten Batman: Arkham Asylumin ja Batman: Arkham Cityn jälkeen ei vaadittu kummoistakaan Nostradamusta ennustamaan, että Batmanin seikkailut saisivat jatkoa. Olihan Rocksteadyn kehittämä kaksikko paitsi kaupallisesti menestyksekäs, mutta myös kriitikoiden ja pelaajien ylistämä. Vaan voi itku ja ahdistus sitä järkytystä, kun saagan kolmannen osan, Batman: Arkham Originsin, tekijäksi paljastuikin hiljaiseloa viettävän mestaristudion sijaan Warner Bros. Montreal. Katastrofi on taatusti valmis eikä epäonnistumista voi välttää, manailivat pettyneet fanit. Onneksi olivat väärässä – ainakin eni...
17.11.2013 8 (4 / 5)
Pelaajalehti
Tuntuu oudolta valittaa näin paljon näin hyvästä pelistä, mutta koska kaksi edellistä ja niistä etenkin ensimmäinen Arkham-peli olivat niin erinomaisia, odottaa jokaiselta sarjan uudelta peliltä enemmän. Se on tietenkin hyvin vaikea tehdä, etenkin kun kyse on uusista tekijöistä. Tämä juuri kiteytyy kolmannessa pelissä: se viihdyttää entiseen tapaan, muttei enää juuri kykene yllättämään. Onneksi tarinan sijoittuminen Lepiksen uran alkupuolelle edes tarjoaa hieman tuoreemman näkökulman tuttuihin kuvioihin – mutta vain hieman.
1.11.2013 8
V2.fi
Origins on totuttua Arkhamia, niin hyvässä kuin pahassa. Nuoremman Batmanin kasvutarina ei uudista sarjaa pelillisesti, mutta antaa lisää tahkottavaa nälkäisille faneille.
8 (4 / 5)
IGN Suomi 12.11.2013 7.9
Game Reality Suomi
Alkuperää tavoittelemassa.
17.11.2013 7 (3.5 / 5)
Muropaketti.com Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield

19.5.2021: Resident Evil Village