Anarchy Reigns

Julkaisuvuosi: 2013

Kehittäjä: Platinum Games

Genre: Taistelu

Alustat: Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3

Julkaisija: Sega

Pelaajamäärä: 1 Samalla koneella, 2-16 Verkossa

Arvosana: 3 arvostelun keskiarvo 6.4
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
Pelaajalehti
Anarchy Reignsin konsepti ei ehkä ole täysin uusi, mutta se on harvakseltaan hyödynnetty. Se poikkeaa hyvin paljon muista verkkomoninpeliin keskittyvistä peleistä, ja siksi se tuntuukin niin vetoavalta. On kuitenkin selvää, että Anarchy Reigns on selkeä pettymys jokaiselle Platinumin aiempien pelien korkeaan laatutasoon ja äärimmilleen hiottuihin yksinpelikonsepteihin tottuneille. Se kuitenkin ansaitsee jokaiselta konseptista vähänkään kiinnostuneilta edes muutaman tunnin kestävän testisession.
1.2.2013 7
Livegamers
En kuulu pelin kohdemarkkinasegmenttiin, ja ehkä siksi ohilyönti on melkoinen. Toiveissa oli, josko yksinpelin sekavuuteen olisi tullut online-puolelta ryhtiä, mutta ei. Moninpeliareenoilla autius on odottavalle pitkä, joten siitä ei jäänyt paljon käteen. Vaikka suunnaton määrä jää vielä pukille kirjoitettavaa, on anarkiassa jotain taikaa. Peli käynnistyy kivuttomasti uudelleen ja on loistavaa taustakohinaa vaikkapa silloin, kun kaveriporukalla kopsahtaa tölkki pöytään. Raikas raivopäisyys tuulettaa pahimmat angstit korvien välistä kuin liian kirpakka deodorantti. Jos genre kiinnostaa tai tal...
21.3.2013 6.2
Gamereactor Suomi
Mikä helkkari Anarchy Reigns haluaa oikeasti olla? Ja miksi se julkaistaan nyt, kuukausia Japanin jälkeen? Näppärä käännös ei voi olla syynä, koska tässä ei ole näppärää käännöstä. Muutenkin lopputulos herättää enemmän kysymyksiä kuin tarjoaa vastauksia. Harmi sinänsä.
11.1.2013 6
Muropaketti.com Ei arvosteltu
IGN Suomi Ei arvosteltu
Game Reality Suomi Ei arvosteltu
KonsoliFIN Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu
V2.fi Ei arvosteltu
respawn.fi Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield

19.5.2021: Resident Evil Village