Alpha Protocol

Julkaisuvuosi: 2010

Kehittäjä: Obsidian Entertainment

Julkaisija: Sega

Genre: Roolipeli

Alustat: PC, PS3, Xbox 360

Arvosana: 4 arvostelun keskiarvo 6.6
Arvostelija Päivä Pisteytys (/10)
Livegamers
Hahmonkehitykseen sidottu pelattavuus ei varmasti nosta pisteitä tavanomaista toimintapeliä odottavan peliarvostelijan silmissä, sillä Alpha Protocolin ehdottomasti heikointa osuutta ovat juuri ne pelin alkuhetket, joissa tähtääminen on tarkoituksella erityisen vaikeaa. Hyvää ensivaikutelmaa ei siis ole luvassa. Peli kuitenkin ottaa pelaajan mukaansa muutaman ensimmäisen tunnin kuluessa, ja sitä voi suositella pelattavaksi – ainakin viimeistään alennushyllystä noukittuna.
8.7.2010 8.4
Pelaajalehti
Obsidian on työstänyt seitsemän vuoden aikana pelejä hiukan verkkaisella tahdilla, kun kauppoihin ovat suunnanneet vain jatko-osat BioWaren menestyropeihin – KOTOR 2 ja Neverwinter Nights 2 – mutta syksyllä luvassa on paluu Falloutin pariin, kun sarja suuntaa Vegasiin.
1.6.2010 7
KonsoliFIN
Agenttiseikkailut ovat viihdyttävää ja jännittävää miehistä fantasiaa, kuten genreen kuuluvat elokuvat ja televisiosarjat suosiollaan osoittavat. Ajatus yksinäisestä sankarista on kieltämättä romanttinen, kun hän päihittää charmilla ja älykkyydellä megalomaanisen vihollisorganisaation suunnitelmat maailmanvalloituksesta. James Bond, Jason Bourne ja Jack Bauer ovat tunnetuimpia esimerkkejä kovista äijistä taistelemassa vihamielistä maailmaa vastaan. Pelimaailmassa olemme saaneet seurata muun muassa Sam Fisherin ja Solid Snaken edesottamuksia mystisten tiedustelupalveluiden riveissä. Nyt varjois...
29.6.2010 6 (3 / 5)
Gamereactor Suomi
Runsaasti potentiaalia ja hyviä ideoita sisältävä agenttiroolipeli, josta olisi lisäkehittelyllä voinut hyvinkin sukeutua yksi lajityyppinsä merkkipaaluista.
28.5.2010 5
Muropaketti.com Ei arvosteltu
IGN Suomi Ei arvosteltu
Game Reality Suomi Ei arvosteltu
Tilt Ei arvosteltu
V2.fi Ei arvosteltu
respawn.fi Ei arvosteltu

Pelivideo

Parhaat uudet pelit

Uusimmat

21.5.2021: Rust - Console Edition

21.5.2021: Knockout City

20.5.2021: Subnautica: Below Zero

19.5.2021: Resident Evil Village

19.5.2021: Aerial_Knight's Never Yield